Volwassenen

Krav Maga voor volwassen

Defense and Fighting Tactics biedt lessen krav maga aan voor volwassenen vanaf 16 jaar en ouder. Wanneer jij jonger bent, neem dan een kijkje op de kids en junior pagina.

Lessen voor de volwassenen worden aangeboden in Ypenburg, Delft en Zoetermeer.

Op de pagina wat is krav maga heeft u al kunnen lezen dat krav maga relatief gezien makkelijk aan te leren en effectief & efficiënt is. Binnen de lessen voor de volwassen zult u dit dan ook ervaren. De lessen zijn zodanig opgebouwd dat er een goede balans is tussen (nieuwe) technieken en conditie opbouw.

Bij het aanleren van de krav maga technieken zult u ervaren dat de technieken zijn gebaseerd op natuurlijke reacties. Krav maga gaat namelijk uit van uw schrikreactie en bouwt vanuit daar door naar een techniek welke ook echt werkt. Het daadwerkelijk toepassen van een techniek zult u dan ook echt ervaren in de lessen. Eerst wordt u een techniek geleerd waarna u vervolgens wordt uitgedaagd deze techniek in een scenario toe te passen. Immers een techniek (theoretisch) kennen is in de optiek van Defense and Fighting Tactics iets heel anders dan hem daadwerkelijk kunnen toepassen onder stress!

Binnen de les zullen door de instructeurs veelvuldig praktijkscenario’s worden aangehaald en worden vertaald naar verschillende drills zodat u kunt ervaren hoe goed u een techniek daadwerkelijk onder de knie heeft. Een schijnveiligheid willen wij bij Defense and Fighting Tactics voorkomen. Enkel statisch een techniek uitvoeren is bij een krav maga les dan ook niet aan de orde – statisch om een techniek aan te leren kan, maar dynamisch moet u ook in staat zijn de techniek toe te passen.

De leden van Defense and Fighting Tactics

De zeer ontspannen sfeer in de lessen trekt publiek welke erg gemêleerd is. Er trainen bij Defense and Fighting Tactics personen met allerlei achtergronden, sommige zijn agent, BOA, militair, ambtenaar, student, huismoeder/-vader, ambulancepersoneel etc.

Iedereen is dan ook welkom, onafhankelijk van je achtergrond qua beroep of qua bekwaamheid in (vecht)sport. Zoals wij vaak van leden horen die net gestart zijn met krav maga

“Het is moeilijk die denkbeeldige drempel over te gaan maar eigenlijk is het helemaal niet nodig een drempel te ervaren. Er heerst hier zo’n ontspannen en relaxte sfeer dat er al snel een binding ontstaat waardoor het nog leuker wordt krav maga te trainen en zowel mentaal als fysiek weerbaarder te worden! “

Nieuwsgierig geworden? Ervaar het zelf in een proefles