Locatie zoetermeer

Krav maga Zoetermeer: Van Doornenplantsoen 1, 2722 ZA Zoetermeer

Locatie Zoetermeer

Krav maga wordt in Zoetermeer op maandagmiddag/avond en donderdagavond verzorgd door Defense and Fighting Tactics.

Voor de leden die met de auto komen is er een prima parkeergelegenheid. Om naar de Krav maga locatie in Zoetermeer te navigeren klikt u hier.

Voor de locatie in Zoetermeer maken we gebruik van de sportzaal van het Stedelijk College. Als je eenmaal voorbij het hek bent dan neem je de eerste deur aan je rechterhand. Vervolgens de trap op en doorlopen naar de laatste twee kleedkamers. De vrouwen nemen de allerlaatste deur aan de rechterhand en de mannen de op een na laatste deur aan de rechterhand. Vanuit de kleedkamer kan je de sportzaal direct betreden. 

De locatie in Zoetermeer is via het openbaar vervoer prima bereikbaar. Wanneer je met het openbaar vervoer komt stap je uit bij station Palenstein.

Dit kan met de bus: http://9292.nl/zoetermeer/bushalte-palenstein

Dit kan met de randstadrail. Neem dan lijn 3 of lijn 4.

Je kan ook uitstappen op de bordeauxstraat: http://9292.nl/zoetermeer/bushalte-bordeauxstraat

Wat opvalt in het klantenbestand van Defense and Fighting Tactics is dat er in Zoetermeer leden krav maga trainen die afkomstig zijn vanuit de omgeving waar de sportschool is gevestigd maar ook van ver buiten deze omgeving! Zo trainen er leden vanuit Den Haag, Nootdorp, Zevenhuizen, Stompwijk, Bleiswijk, Delft, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Gouda, Wassenaar, Moordrecht, Benthuizen, Waddinxveen en uiteraard Zoetermeer. Kom jij uit 1 van deze dorpen/steden kom dan ook gerust eens een proefles krav maga volgen.

Lestijden locatie Zoetermeer

Starters volwassenen: maandag en donderdagavond – 19:00 – 20:30 uur
Gevorderden volwassenen: maandag en donderdagavond – 20:30 – 22:00 uur
Kids (5-9 jaar): maandagmiddag – 16:30 – 17:15 uur
Junior (10-15 jaar): maandagmiddag – 17:30 – 18:30 uur