Since 2009

Algemeen

Defense and Fighting Tactics verzorgt krav maga lessen in Zoetermeer, Ypenburg en Delft

Algemene informatie

De technieken uit het krav maga zijn gebaseerd op natuurlijke reflexen waardoor het gemakkelijk is deze technieken aan te leren, te onthouden en te gebruiken wanneer het noodzakelijk is. Iedereen kan het beoefenen. Krav maga is meer dan zelfverdediging alleen. Het is een geweldige manier om sportief bezig te zijn, uw conditie te vergroten, sterker en soepeler te worden. Daarnaast vergroot het ook uw zelfvertrouwen. Bij beoefenaars is gebleken dat krav maga een fantastische ondersteuning kan zijn bij het eraf werken van eventuele overtollige kilo’s.

 

In de lessen van Defense and Fighting Tactics kun je het volgende verwachten:– degelijke en uitgebreide warming up
– conditietraining
– functionele kracht oefeningen
– stretching
– techniek
– tactiek
– sparring (slow fighting)
– grondvechten
– scenariotraining en drill

Defense and Fighting tactics is bij de International Krav Maga Federation (IKMF-bond) aangesloten. Bij de IKMF werken we met levels (gradaties) om aan te geven welk level een student heeft. Na verloop van tijd kan men examen doen om een naast hogere graduatie in het systeem te bereiken. De levels die IKMF onderscheidt:

– Practitioner Level (1,2,3,4,5)

– Graduate Level (1,2,3,4,5)

– Expert Level (1,2,3,4,5)

– Master Level (1,2,3)

Na een relatief korte periode kan de student het eerste examen doen. Daarna zal het voor elk level meer tijd en voorbereiding kosten om klaar te zijn voor het examen.

Benodigdheden:

– lange broek

– wit T-shirt

– zaalschoenen (Schoenen die niet zwart afgeven of buiten gedragen zijn)

– tok en bitje

De bovengenoemde materialen zijn op locatie verkrijgbaar

Proefles:

Bij DFTZ is het mogelijk om een proefles te volgen. Zo kun je kennis maken met de andere deelnemers, krav maga zelf en de werkwijze tijdens de les. Voor krav maga kan dit alleen tijdens de starterslessen. Voor het volgen van een proefles dien jij je op te geven

  • Kosten proefles volwassen: € 10,- per les.
  • Kosten proefles kids of junioren: € 5,- per les.
    De kosten van een proefles worden omgezet naar inschrijfkosten wanneer een deelnemer beslist zich aan te melden. De proefles is daarmee bij inschrijven gratis.