Privé Krav Maga trainingen 

Wanneer je het beste van het beste wilt en dan ook nog eens specifiek op jou wensen dan is er de privé-training aangeboden door de instructeurs Defense and Fighting Tactics.

De privé-training draait om jou. We starten met een inventarisatie van jouw persoonlijke doelen. Wil jij sterker/zelfverzekerder/weerbaarder worden, wil jij trainen op specifieke scenario’s of heb jij simpelweg behoefte aan 1 op 1 aandacht om de krav maga technieken tot uiterste detail uit te diepen dan is de privé-training iets voor jou.

Binnen de training staat centraal dat jij je doelen behaald. Defense and Fighting Tactics is resultaat gericht. Dit is de reden dat het niet mogelijk is om een losse privé-training te volgen. Defense and Fighting Tactics ontwikkelt een programma die erop gericht is om doelstellingen na te streven. Afhankelijk van de doelstellingen wordt er in overleg met de instructeur en plan uitgezet en worden er afspraken gemaakt over het aantal te volgen lessen.

Een privé-training is eventueel ook mogelijk voor twee personen. Dit wanneer je samen met een familielid, kennis, vriend of vriendin privé-trainingen wilt volgen.

De kosten worden in overleg bepaald.

Wil jij de mogelijkheden voor jouw privé-training met de Defense and Fighting tactics bespreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Uitsluitend voor personen die al krav maga bij Defense and Fighting Tactics trainen is het mogelijk een losse privé-training aan te vragen. Dit om bijvoorbeeld de laatste puntjes op de I te plaatsen voor een krav maga examen of omdat je specifieke vragen aangaande technieken hebt.