Lestijden en kosten

Defense and Fighting Tactics verzorgt krav maga lessen in Zoetermeer, Ypenburg en Delft

Lestijden locatie Ypenburg

Starters volwassenen: dinsdag en donderdagavond – 19:15 – 20:45 uur
Kids (5-9 jaar): dinsdagmiddag – 17:15 – 18:00 uur
Junior (10-15 jaar): dinsdagmiddag – 18:00 – 19:00 uur

Lestijden locatie Zoetermeer

Starters volwassenen: maandag en donderdagavond – 19:00 – 20:30 uur
Gevorderden volwassenen: maandag en donderdagavond – 20:30 – 22:00 uur
Kids (5-9 jaar): maandagmiddag – 16:30 – 17:15 uur
Junior (10-15 jaar): maandagmiddag – 17:30 – 18:30 uur

Lestijden locatie Delft

Starters volwassenen (16+ jaar): maandag en woensdagavond – 19:00 – 20:30 uur

Uiteraard is het mogelijk om een les op een andere locatie te volgen en/of in te halen. Bij inschrijving dient wel de voorkeurs locatie aangegeven te worden.

Seminars voor 2024

Krav maga is opgebouwd van Practitioner level naar Graduate level naar Expert level naar Master level. Het mooie van een seminar is dat je verder kijkt dan alleen je eigen level waardoor je kan zien wat Krav maga nog meer in zijn mars heeft en daarnaast hoe veelzijdig Krav Maga is. Daarnaast krijg je de kans om in een seminar de opbouw van een techniek over de eerder genoemde levels te zien. Stap voor stap komt er namelijk e.a. bij! (van een blok met counter tot aan een controle en ontwapening van bijvoorbeeld een wapen). Reken er naast de nodige techniek op dat je lekker zult zweten!! Dit is ook bij uitstek het moment om een maatje/collega/kennis mee te nemen en hem/haar enthousiast te maken.

Data seminars 2024:

 • Seminar zomervakantie – zaterdag 6 juli 2024
 • Seminar kerst – datum nog niet bekend 

Voor invulling van de seminars wordt altijd inbreng van jullie gevraagd.  Houd voor de laatste details aangaande het seminar onze Facebook pagina in de gaten!

Lokale en centrale examens voor 2024

De examens voor de levels P1/3 en 5 worden lokaal afgenomen. De examens voor P2/4 en alle G levels worden “centraal in Nederland” afgenomen. De IKMF doet er alles aan op het niveau van krav maga te borgen. Een van de manieren waarop zich dit uit is dat er centraal examens worden afgenomen door een GIT member vanuit Israël welke wordt ondersteund door de hoogste (EXPERT)instructeurs van NL. Alle IKMF sportscholen sturen leden naar dit centrale examen. Het mooie hiervan is dat er kan worden gezien hoe er in de verschillende scholen wordt getraind en of dit op voldoende niveau is om te slagen.

Data lokale examens Defense and Fighting Tactics:

 • Examen voor P1/P3/P5 examen – zaterdag 13 april 2024
  Wanneer jij examen wilt doen, geef dit dan uiterlijk 25 maart 2024 door aan de instructeur(s).

De data voor de centrale examens zijn op de IKMF website terug te vinden – http://www.kravmaga-ikmf.nl/events

Vakantierooster Defense and Fighting Tactics

Defense and Fighting Tactics volgt het vakantierooster van Zuid-Holland: (onder voorbehoud)

 • Voorjaarsvakantie – 17 februari t/m 25 februari 2024
 • Paasweekend – 29 maart t/m 01 april 2024
 • Meivakantie – 29 april t/m 03 mei 2024 
 • Hemelvaart – donderdag 9 mei 2024
 • Pinksteren – maandag 20 mei 2024
 • Zomervakantie – 13 juli t/m 25 augustus 2024
 • Herfstvakantie – 26 oktober t/m 3 november 2024
 • Kerstvakantie – 21 december 2024 t/m 5 januari 2025

In de zomervakantie wordt wel doorgetraind, echter betreffen dit speciale lessen op aangepaste tijden en mogelijk zelfs op speciale locaties…houd hiervoor het laatste nieuws op onze Facebook pagina in de gaten!

Proefles krav maga – Volwassenen, junioren en kids

Voordat u zich daadwerkelijk inschrijft is het verstandig om te starten met een proefles. Gedurende deze proefles kunt u kennismaken met de andere deelnemers, krav maga zelf en de werkwijze van Defense and Fighting Tactics tijdens de les. Voor een proefles gevolgd door een volwassenen wordt €10,- in rekening gebracht. Voor een proefles gevolgd door een junior (10-15 jaar) of kind (5-9 jaar) wordt €5,- in rekening gebracht.

Proeflessen worden altijd voor aanvang van de les contant voldaan. Wanneer de proefles bevalt en er een inschrijving volgt dan worden de kosten van de proefles omgezet naar inschrijfgeld waarmee de proefles gratis is.

Contributie – Volwassenen, junioren en kids krav maga

De contributie voor de volwassenen bedraagt €. 49,50,- per maand. Voor dit bedrag kunt u 2x per week een Krav maga les volgen.

De contributie voor een junior of kind bedraagt €. 30,- per maand. Voor dit bedrag kan 1 maal per week op de maandag of donderdag -middag / vooravond, afhankelijk van de leeftijd van het kind, worden getraind.

De betaling van het lidmaatschap, volwassenen, junioren of kids, geschiedt middels een automatische incasso. Bij inschrijving dient hiervoor een machtigingskaart ingevuld te worden. De contributie wordt rond de 27e van de maand automatisch geïncasseerd. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de automatisch incasso misgaat dan worden hier (administratie)kosten voor in rekening gebracht.