Locatie DELFT

Krav maga DElft: Molenhuispad 1, 2614 ge Delft

Locatie Delft

Krav Maga wordt in Delft op maandag en woensdagavond verzorgd door Defense and Fighting Tactics. Zie hiernaast het overzicht met de tijden.Voor de leden die met de auto komen is er een prima gratis parkeergelegenheid in de woonwijk rondom het Christelijk Lyceum Delft. Om naar de Krav Maga locatie in Delft te navigeren klikt u hier. Het gebouw aan de kant van de Prinses Beatrixlaan op het “Stanislas veld” is de gymzaal.

Voor de locatie in Delft maken we gebruik van de sportzaal van het Stanislas College. Deze hal staat aan de andere kant van de Prinses Beatrixlaan. Voor de studenten van het Stanislas college is een brug geplaatst zodat deze de weg niet hoeven oversteken. Deze is voor ons echter niet toegankelijk. Vandaar dat wij een aparte ingang hebben tegenover het Christelijk Lyceum Delft.

Wanneer je eenmaal door het hek bent gekomen loop je langs de struik op het betegelde pad richting het basketbalveld. Daar ga je linksaf om vervolgens de sporthal te betreden. Eenmaal aangekomen in de sporthal kleed jij je indien nodig om in de kleedkamer en verzamelen we in sporthal twee.

De locatie in Delft is via het openbaar vervoer prima bereikbaar. Het is natuurlijk een beetje afhankelijk waar je vandaan komt en met welk type OV je komt maar het prinsenhof of de van leeuwenhoeksingel zijn beide prima aan te lopen. Kom je met de fiets dan kan je deze voor de deur van de sporthal veilig stallen.

Lestijden locatie Delft

Starters volwassenen (16 + jaar) : maandag en woensdagavond – 19:00 – 20:30 uur