bedrijven

Krav Maga voor bedrijven

Defense and Fighting Tactics verzorgt naast krav maga trainingen voor de individu vanaf 5 jaar, ook trainingen en workshops voor (MKB)bedrijven en organisaties.

Uit ervaring weten wij dat elke bedrijfstak andere problemen ervaart. Dit is de reden dat er na inventarisatie van de behoefte en problemen op de werkvloer een programma wordt gemaakt. Een vast programma is er derhalve niet, het gaat hier om maatwerk voor uw organisatie!

Uit het hedendaagse nieuws blijkt steeds vaker dat er geen respect meer voor het uniform is. Daarnaast krijgen veel (MKB)bedrijven en organisaties helaas dagelijks te maken met agressie en soms zelf fysiek geweld naar hun personeel. Een gevolg hiervan is dat het personeel niet lekker meer in der vel zit wat uiteindelijk lijdt tot sociaal emotionele klachten, fysieke klachten zoals vermoeidheid, concentratiestoornissen en daarmee een hoog ziekteverzuim.

Bij Defense and Fighting Tactics trainen in de reguliere volwassenen les personen met een zeer gemêleerd beroep mee denk hierbij aan agenten, BOA’s, militairen, ambtenaren, studenten, huismoeders/-vaders, ambulancepersoneel, medewerkers openbaar vervoer etc. Wanneer bij de intake wordt gevraagd waarom een persoon kiest voor krav maga wordt ons vaak het antwoord gegeven dat men niet weet hoe te reageren wanneer een agressor niet reageert op de-escalerende pogingen die hij of zij heeft geleerd in een training conflicthantering en de-escalatie.

Dergelijke trainingen zijn prima, echter wanneer een agressor niet reageert op een abc(d)-interventie (afleidingstechnieken, buigtechnieken, confrontatietechniek of doelbewust negeren) kan deze agressie overgaan in een fysieke bedreiging of aanval…met alle gevolgen voor uw personeel van dien! Bureaus die abc-interventie trainingen aanbieden refereren voor een dergelijke aanval al snel naar een vechtsport, echter is dit iets heel anders dan zelfverdediging.

Onze instructeurs zijn experts in zelfverdediging, krav maga toegepast op uw bedrijfssituatie. In het programma op maat is er aandacht voor houding, positionering, bewustwording, tactiek en wordt gewerkt met eenvoudige technieken die gebaseerd zijn op natuurlijke reflexen. Het zal u verbazen hoe gemakkelijk de krav maga technieken toe zijn te passen. We vermijden geweld en zien dit als laatste redmiddel indien er direct gevaar dreigt voor uzelf en/of anderen.

Personeel is na het volgen van een trainingsprogramma zelfverzekerder en kan zich staande houden in conflict situaties, ook wanneer de eerder genoemde abc(d) interventietechnieken geen uitkomst hebben geboden…

Wij kunnen zo nodig in samenwerking met een (door u geselecteerd) trainingsbureau het volledige pakket aanbieden.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen zodat de behoefte en problemen bij u op de werkvloer kunnen worden geïnventariseerd.