Het Krav Maga seminar is de ultieme manier om de sport te leren kennen. Jaarlijks organiseert DFTZ een aantal seminars voor haar leden om even wat stoom af te blazen, maar ook mensen die nog geen ervaring met Krav Maga hebben zijn van harte welkom! 

We sluiten het jaar traditie getrouw af met een spectaculair seminar op 16 december. De exacte locatie, tijd en prijs worden binnenkort bekend gemaakt, dus houd je ogen open voor updates. Na afloop zoeken we samen nog de gezelligheid op met een hapje en een drankje.

Thema van dit seminar? CQB – waan jezelf in een first-person shooter à la Call of Duty! Ontdek hoe je effectief als team een missie tot een goed einde brengt, hoe je op de juiste wijze een kamer binnengaat, en wat te doen als je in die kamer onverwachte situaties tegenkomt die hand-to-hand verdediging en het gebruik van een rifle/pistool als cold weapon vereisen.

Het tactische gedeelte wordt verzorgd door een ervaren IBT-docent, die gespecialiseerde eenheden traint in het binnengaan van panden om met diverse uitdagingen om te gaan.

Mis dit unieke seminar niet! De inschrijvingen gaan snel, dus wacht niet te lang met opgeven! Doe dit via een reactie op dit bericht of stuur een e-mail naar info@dftz.nl